Produkty zbożowe są podstawą zbilansowanej diety. Płatki to idealna propozycja na lekki a zarazem sycący posiłek. Na zimno czy na gorąco, z mlekiem, jogurtem lub jako przekąska sama w sobie. Właśnie tak jak lubisz. Wybierasz porę, smak i sposób ich przygotowania. W zamian otrzymujesz zdrową porcję węglowodanów, błonnika i białka.
Dla lekkości ryż
Ryż to… zboże. Dokładnie! To również doskonały pomysł na lekki a zarazem pełnowartościowy posiłek. Tą innowacyjną propozycją dla osób ceniących sobie zdrowy styl życia, owocowe dodatki oraz lekkość smaku są Płatki Ryżowe Lubelli. Wyśmienity smak zawdzięczają połączeniu owoców żurawiny i ryżowego crunchu. Zostały stworzone z myślą o osobach ceniących uczucie lekkości, bez utraty przyjemności z pysznego posiłku. To delikatność oraz subtelność smaku. Lubella pozwala odkryć ryż na nowo, podany w ciekawej formie płatków, bo to smak, który zaskakuje.
Lekkość w każdym posiłku
Każdemu z nas czasami brakuje wolnej chwili na przyrządzenie odpowiedniego posiłku. Wszystko robimy w pośpiechu. Płatki z mlekiem czy jogurtem przygotujemy w kilka chwil, dzięki temu zyskamy potrzebną energię na pełen wyzwań dzień. Nowe płatki zbożowe Lubelli to także świetna propozycja na śniadanie on the go, które możemy zabrać ze sobą i zjeść w każdej wolnej chwili. Wykonanie koktajlu czy deseru jogurtowego nie zajmie nam dużo czasu a pozwoli cieszyć się pełnowartościowym posiłkiem gdziekolwiek jesteśmy. Płatki ryżowe z ryżowym crunchem i żurawiną to połączenie, które zaskoczy wszystkich. Możemy wykorzystać je do zrobienia zdrowej sałatki bądź smacznego deseru.
Płatki dobre na każdy dzień
Lubella mając na uwadze upodobania swoich klientów stworzyła aż cztery nowe rodzaje płatków z czterech różnych rodzajów zbóż. Dzięki temu nawet najbardziej wybredni smakosze odnajdą swój ulubiony wariant (także zboża)J. Płatki żytnie z czarną porzeczką szczególnie cenić będą osoby dbające o sylwetkę, płatki jęczmienne z crunchem oraz prażonymi pestkami dyni i słonecznika nie dadzą o sobie zapomnieć wszystkim miłośnikom chrupania. Natomiast pszenne z płatkami otrębowymi pokrytymi czekoladą zaspokoją potrzeby tych, którzy lubią dać sobie odrobinę przyjemności – zwłaszcza z rana. Na każdy dzień, na każdy humor, na każdą pogodę i potrzebę. Płatki zbożowe Lubelli są najlepszym pomysłem na śniadanie, z mlekiem czy jogurtem, przekąskę samą w sobie, deser bądź smakowity dodatek do bardziej wyrafinowanych dań. Ponadto wyróżniają się charakterystycznymi, kolorowymi opakowaniami o nowoczesnym designie.
dostarczył infoWire.pl